Yhteystiedot


Yrittäjä, koirien ravitsemusneuvoja, koiralähtöinen koirien koulutusohjaaja ja koiralähtöinen ongelmakoirakouluttaja-opiskelija Saana Töttölä

 

 

045 331 6765

 

info@midog.fi

 

Y-tunnus 2526725-4, alv rek.

 

Kuopio

 

Runsaiden kurssitusten sekä asiakastapaamisten vuoksi puhelinyhteydenottoihin vastaaminen on toisinaan haastavaa. Minut tavoittaakin parhaiten sähköpostitse info@midog.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestitse.

 

HUOMIO! MIDOG ei ole tavoitettavissa sunnuntaista torstaihin klo 15 jälkeen, jolloin kurssit pyörivät. Kurssien aikana en vastaa puheluihin, sähköposteihin, tekstiviesteihin enkä myöskään facebook-viesteihin. Mikäli asiasi vaatii vastaamista, olethan ystävällinen ja olet minuun yhteydessä sunnuntaista torstaihin ennen klo 15.

 

MIDOG on suljettu perjantaisin ja lauantaisin, jolloin puhelinyhteydenottoihin ei vastata. Kiinnioloaikoina minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostitse info@midog.fi

 

 

 

Yhteydenotto ja palautteet

Täällä voit jättää yhteydenottopyynnön tai antaa nimetöntä palautetta. Mikäli haluat, että sinuun ollaan yhteydessä, jätäthän yhteystietosi. Palautteen voi antaa täysin anonyyminä, eikä siihen tarvitse liittää tunnistetietoja. Kaikki palaute käsitellään luottamuksellisesti. MIDOG toivoo saavansa myös rakentavaa palautetta. Kiitos yhteydenotostasi ja palautteestasi!

 

Nimi:
Viesti:*
Sähköposti: