Rally-Tokon valmennusrinki


MIDOG Rally-tokon valmennusrinki

 

Valmennusringissä vapaita paikkoja, kysy lisää saana@midog.fi

 

Kouluttajana toimii MIDOGin kouluttaja Saana, joka itse kilpailee rally-tokossa mestariluokassa, vetää rally-tokokursseja sekä on suorittanut koulutusohjaajatutkinnon. Valmennusringissä harjoitellaan rally-tokoa tavoitteellisesti. Rinki sopii jo kisaaville, sekä kisaamaan aikoville koirakoille.

 

HUOMIO! Kouluttaja treenaa jompaa kumpaa koiraansa ryhmän mukana (toinen alokasluokan koira, toinen mestariluokan koira). Tästä huolimatta kouluttaja vetää treenit ja ottaa vastuun treenien sujuvuudesta ja suunnittelusta ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

Tutustuthan valmennusryhmän toimintaan tämän esitteen kautta ennen hakemuksen jättämistä: Valmennusrinki Infokirje Yleinen

 

Vaatimukset valmennusrinkiin pääsemiseksi

Koirakolla tulee olla suoritettuna vähintään MIDOG rally-toko alkeet tai vastaavat taidot rally-tokosta. Suosituksena MIDOG rally-toko ratakurssi. Rally-tokon perusperiaatteet ja tärkeimmät säännöt on osattava. Ohjaajalla tulee olla ajatusta siitä, miten omaa koiraansa kouluttaa. Koirakoiden on osattava harjoitella myös omatoimisesti. Koirien on tultava toimeen vieraiden ihmisten ja koirien kanssa ts. koiran on oltava käytökseltään ”kisakelpoinen”. Koirakoiden on sitouduttava säännölliseen treenaamiseen ja harjoiteltava tavoitteellisesti. Kisapakkoa ei ole. Valmennusrinki vaatii ohjaajilta säännöllistä facebookin käyttöä.

Kiinnostuitko?

Laita vapaamuotoinen lyhyt hakemus sähköpostilla osoitteeseen saana@midog.fi . Koirakot valitaan rinkiin hakemusten perusteella ja hakemusjärjestyksessä. Tarvittaessa kouluttaja järjestää taitotasotestauksen, mikäli koirakoiden osaamistasossa on selvennettävää.

Liitä viestiin

  • Ohjaajan tiedot: puhelinnumero ja sähköposti
  • Koiran tiedot: nimi, ikä, rotu, sukupuoli
  • Lyhyt kuvaus ohjaajan koirankoulutustaustasta / harrastustaustasta / kisataustasta (muidenkin koirien osalta, kuin vain rinkiin hakevan koiran osalta)
  • Koiran osaamistausta, onko kisakokemusta jossain lajissa?
  • Koirakon rally-tokon osaamistaso, onko kisakokemusta? Kurssitausta, milloin ja kenen pitämänä?
  • Vapaa sana :)

 

VALMENNUSRINKI, RYHMÄ 1

Treeniajankohta: sunnuntaisin klo 18-19.30, alkaen 2.8.2015

Poikkeuksena kouluttajan kisasunnuntait, joiden tilalle järjestetään korvaava kerta.

 

VALMENNUSRINKI, RYHMÄ 2

Treeniajankohta: tiistaisin klo 19-20.30, alkaen 6.10.2015