Rally-Tokon valmennusryhmä


MIDOG Rally-tokon valmennusryhmä

 

Kouluttajana toimii MIDOGin kouluttaja Saana, joka itse kilpailee rally-tokossa mestariluokassa, vetää rally-tokokursseja sekä on suorittanut koulutusohjaajatutkinnon. Valmennusryhmässä harjoitellaan rally-tokoa tavoitteellisesti. Ryhmä sopii jo kisaaville, sekä kisaamaan aikoville koirakoille.

 

HUOMIO! Kouluttaja treenaa jompaa kumpaa koiraansa ryhmän mukana (toinen alokasluokan koira, toinen mestariluokan koira). Tästä huolimatta kouluttaja vetää treenit ja ottaa vastuun treenien sujuvuudesta ja suunnittelusta ja auttaa ongelmatilanteissa.

 

 

Vaatimukset valmennusryhmään pääsemiseksi

Koirakolla tulee olla suoritettuna vähintään MIDOG rally-toko alkeet tai vastaavat taidot rally-tokosta. Suosituksena MIDOG rally-toko ratakurssi. Rally-tokon perusperiaatteet ja tärkeimmät säännöt on osattava. Ohjaajalla tulee olla ajatusta siitä, miten omaa koiraansa kouluttaa. Koirakoiden on osattava harjoitella myös omatoimisesti. Koirien on tultava toimeen vieraiden ihmisten ja koirien kanssa ts. koiran on oltava käytökseltään ”kisakelpoinen”. Koirakoiden on sitouduttava säännölliseen treenaamiseen ja harjoiteltava tavoitteellisesti. Kisapakkoa ei ole. Valmennusrinki vaatii ohjaajilta säännöllistä facebookin käyttöä.

Kiinnostuitko?

Laita vapaamuotoinen lyhyt hakemus sähköpostilla osoitteeseen info@midog.fi

 

Liitä viestiin

  • Ohjaajan tiedot: puhelinnumero ja sähköposti
  • Koiran tiedot: nimi, ikä, rotu, sukupuoli
  • Lyhyt kuvaus ohjaajan koirankoulutustaustasta / harrastustaustasta / kisataustasta (muidenkin koirien osalta, kuin vain rinkiin hakevan koiran osalta)
  • Koiran osaamistausta, onko kisakokemusta jossain lajissa?
  • Koirakon rally-tokon osaamistaso, onko kisakokemusta? Kurssitausta, milloin ja kenen pitämänä?
  • Vapaa sana :)

 

VALMENNUSRYHMÄ

Treeniajankohta: tiistaisin klo 19.30-21.00, alkaen 6.10.2015

 

Lisäksi kannattaa tutustua valmennusringin kaltaisiin kisaaville ja kisatavoitteellisille koirakoille tarkoitettuihin ryhmiin täältä

 

Valmennusryhmän ja kisatavoitteellisille koirakoille tarkoitettujen ryhmien erona on se, että treeniaika kisatavoitteellisilla on 60 minuuttia ja koko aika on ohjattu harjoittelua, eikä kouluttajalla ole omaa koiraa mukanaan.