INFO


KURSSIPAIKKA

Koirien hyvinvointi- ja koulutuskeskus K9 Center

Osoite: KYLMÄMÄENTIE 1, 70800 Kuopio

 

K9 Center kattaa alleen monia eri koira-alan palveluita. Kurssit pyörivät 300 m2 kentällä lämpimässä, kuivassa ja valoisassa keinonurmipohjaisessa hallissa. Lisäksi hallilta löytyy taukohuone sekä wc ja vesipiste koirien ja ohjaajien virkistäytymiseen.

K9 Centerissä on keinonurmipohja. Ulkojalkineissa liikkuminen nurmella ei ole suotavaa, joten hallille olisi hyvä varata sisäkengät harjoittelun ajaksi. Myös sukkasillaan voi olla. Oma juomakuppi mukaan, tulet sitten kurssille tai varatulle treenivuorolle. Hallissa on lämmintä 10-15 astetta ulkolämpötilasta riippuen.

 

AJO-OHJEET

Motarilta: Poistu Pitkälahden ABC:n rampista. Aja ABC:n suuntaan, liikenneympyrästä suoraan Matkusta kohti. Käänny heti liikenneympyrän jälkeen sillan alta oikealle Kylmämäen suuntaan ja heti jälleen oikealle Kylmämäentie 1:een.

Tontilla on aidat ja kolme harmaata rakennusta. Aitaan on kiinnitetty K9 Centerin kyltti. K9 Center on VIIMEISESSÄ eli perimmäisessä rakennuksessa. Aja siis ihan tontin perälle asti.

Autot saa parkita tontilla mihin tahansa, kunhan ne parkitsee siististi, eikä tuki kulkuväyliä.

 

 

Karttalinkki GoogleMaps

 

 

 

 


 

 

 

ILMOITTAUTUMISOHJEET

 

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@midog.fi
Viestin otsikoksi ”ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita viestissä seuraavat asiat

 • kurssi
 • oma nimi
 • puhelin ja sähköposti
 • osoitetiedot
 • koiran tiedot: nimi, ikä, rotu ja sukupuoli

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssipaikka tulee perua viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua.  Tämän jälkeen kurssipaikan voi peruuttaa veloituksetta vain lääkärintodistusta tai eläinlääkärintodistusta vastaan ohjaajan tai koiran loukkaantumisen tai vakavan sairastumisen takia. Mikäli kurssipaikka perutaan ennen kurssin alkua, mutta kuitenkin alle kaksi viikkoa ennen aloitusajankohtaa, veloitetaan peruutuksesta 25 % kurssin hinnasta. Mikäli kurssipaikka perutaan kurssin alettua, veloitetaan täysi kurssihinta.

 

Miten toimin ongelmatilanteissa?
 • Koiralla alkaa juoksut kurssin aikana?
  • Juoksujen takia väliinjääneistä kurssikerroista saa korvaavat kerrat. Koko kurssia ei siis kannata peruuttaa, vaan korvaavista kerroista kannattaa sopia kouluttajan kanssa.
  • Treeniryhmästä riippuen voi olla mahdollista osallistua kurssille juoksunartun aknssa (pöksyt jalassa), joten juoksuasiassa pikimmiten yhteys kouluttajaan, joka selvittää pääsettekö muun ryhmän puolesta osallistumaan normaalisti.
 • Ohjaaja on flunssassa, koira ripuloi tai oksentaa, lomamatka osuu yhdelle kurssikerralle? Koirakolta jää väliin 1-2 kurssikertaa.
  • Kaikissa edellämainituissa tilanteissa ja muissa pienemmissä poissaolosyissä kannattaa toimi kuten juoksuasian kanssa. Yksittäisestä poissaolosta saa korvauskerran, josta kannattaa sopia kouluttajan kanssa erikseen.
 • Kaikissa ongelmatilanteissa, epäselvyystilanteissa ja muissa kannattaa olla suoraan yhteydessä kouluttajaan info@midog.fi Yhdessä voimme pohtia teille parhaan korvaussysteemin, oli tilanteenne mikä tahansa!
 • Kurssipaikan saa luovuttaa toiselle koirakolle, kunhan asiasta ilmoitetaan etukäteen kouluttajalle. Myös koiran tai ohjaajan vaihtaminen kesken kurssin on mahdollista.

 

 


 

 

 

KURSSIMAKSUT

 

Kaikki kurssit maksetaan laskulla. Kaikista kursseista lähetetään osallistujille infokirjeet noin viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen lasku kurssista tulee sähköpostiin. Maksuaikaa on 14 vuorokautta.  Eräpäivän siirtäminen ja osamaksu ovat mahdollisia veloituksetta.

 

 


 

 

 

MUUT ASIAT

Kurssiympäristö

Kurssipaikalla muiden koirien tapaaminen ilman lupaa on kielletty. Kurssilla pyritään muutenkin siihen, että jokainen koira saa riittävästi omaa tilaa. Toivottavaa on, että kunnioitatte jokaisen koiran omaa tilaa. Kurssilla kaikenlainen koirien väkivaltainen kohtelu, toruminen ja hihnan rempominen on kielletty, joten tulettehan kurssille tavoitteena positiivinen yhdessä tekeminen. Näin kaikilla on mukavampaa ja koirat oppivat paremmin.

 

Koiran terveys

Sairaan koiran kanssa kurssille ei ole asiaa. Rokotusten tulee olla Kennelliiton määräysten mukaan hoidettu.

 

Korvauskerrat

Jos et pääse jollekin tunnille paikalle, on mahdollista saada korvaavia kertoja. Asiasta tulee kuitenkin ilmoittaa kouluttajalle etukäteen viimeistään kolmea (3) tuntia ennen kurssikerran alkua. Ilmoittamattomista poissaoloista ei korvaavia kertoja saa. Korvaavat kurssikerrat tulee suorittaa kuukauden sisällä väliin jääneestä kurssikerrasta.

 

Pentukurssi

Kurssille voi tulla, vaikka rokotuksia ei olisi ehditty antaa. Emon maidosta saama suoja kantaa aina rokotusohjelman mukaisiin rokotuksiin asti. Tärkeintä on, että pentu rokotetaan Kennelliiton määräysten mukaan silloin, kun aika on oikea.