K9 Center / Midog-halli


Osoite

KYLMÄMÄENTIE 1

70800 KUOPIO

 

 

K9 Center / Midog-halli kattaa alleen 312 m2 keinonurmipohjaisen harjoittelutilan. Lämpötilaa nurmikentällisellä treenipuolella on +10…+15 asteen välillä ulkolämpötilasta riippuen. Halli on talvella lämmin ja kesällä viileä, koirien kannalta siis aina optimaalinen! Nurmikentällä käytössä on erilaisia treenivälineitä niin kurssilaisille kuin omatoimitreenaajillekin. Hallilta löytyy muun muassa tasapainotyynyjä, rally-toko kyltit ja telineet, noutokapuloita ja tunnareita, virikelaatikoita, kartioita, hyppyjä sekä paljon muuta harjoitteluvälineistöä. Agilityesteitä hallilta ei löydy. Hallilta löytyy myöskin peili oman harjoittelun tarkkailuun.

Keinonurmikenttä on varattavissa omatoimiseen käyttöön info@midog.fi

Hinta

arkisin (ma-pe) klo 7-17 = 15 € / h

viikonloppuisin ja arki-iltaisin = 25 € / h

 

 

Lisäksi K9 Cenetristä löytyy kahvihuone ja sen yhteydestä wc sekä erillinen poienempi takahuone.

 

Nimetön suunn.malli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AJO-OHJEET

Motarilta: Poistu Pitkälahden ABC:n rampista. Aja ABC:n suuntaan, liikenneympyrästä suoraan Matkusta kohti. Käänny heti liikenneympyrän jälkeen sillan alta oikealle Kylmämäen suuntaan ja heti jälleen oikealle Kylmämäentie 1:een.

Tontilla on aidat ja kolme harmaata rakennusta. Aitaan on kiinnitetty K9 Centerin kyltti. K9 Center on VIIMEISESSÄ eli perimmäisessä rakennuksessa. Aja siis ihan tontin perälle asti.

Autot saa parkita tontilla mihin tahansa, kunhan ne parkitsee siististi, eikä tuki kulkuväyliä.

 

 

Karttalinkki GoogleMaps